Magyar

AZair

Itt megtalálja a legolcsóbb repülőjegyeket Európába, a Közel-Keletre, Ázsiába és környékére. Állítson össze fapados repülőjegyeket és válassza ki az ajánlatból a legolcsóbb variációt. Az AZair-nek köszönhetően az olcsó repülőjegyek többé nem maradnak rejtve. Fedezze fel az összes fapados repülőjegyet egy helyen.

» Az adatbázisban található repülőterek

Pillanatnyilag az AZair-ben 62 légitársaság járatait elemezzük:

Az AZair összesen 479 ország 92 repülőteréről találja meg a legolcsóbb repülőjegyeket. Függetlenül attól, hogy északi, vagy déli országba szeretne utazni, az AZair mindig meg találja a legolcsóbb járatokat. Fedezze fel a legolcsóbb fapados repülőjegyeket, amiket az AZair kínál.

» Kapcsolat


Bővebben az AZair-ről

Úgy gondoljuk, hogy a megszokott repülőjegy keresési módszer (konkrét indulási/érkezési időpontok megadása, akár kibővítve plusz/mínusz napokkal) már régen nem felel meg a felhasználó elvárásainak.

Ezért létrehoztuk az AZair-t, a legolcsóbb repülőjegyek keresőjét, melyben nem szükséges megadni a konkrét utazási napokat. Elegendő, ha megadja az utazás hozzávetőleges hosszát, a hozzávetőleges időszakot (pl. "július és augusztus") és hogy mely tájra szeretne utazni (pl. a "Földközi-tenger partvidéke", "Dél-Spanyolország vagy" a "görög szigetek"). Ezután az AZair összeveti az összes lehetséges kombinációt az adott pontok közt, beleértve az átszállásokat, akár különböző légitársaságok közt is és átlátható módon sorolja fel a legolcsóbbakat. És ezt szinte azonnal!

Az adatbázisunk pillanatnyilag lefedi Európa szinte minden repterét, egy sor repülőteret Afrikában, a Közel-Keleten és Ázsiában. Az adatbázisunkat folyamatosan bővítjük további légitársaságokkal és új repülőterekkel, ahova üzemeltetnek járatokat.

Segítségre van szüksége, vagy van ötlete a kereső kiegészítésére? Örömmel fogadjuk üzenetét az info(kukac)azair.cz email címre.

Fontos figyelmeztetés

Az AZair az olcsó repülőjegyek keresője ár-összehasonlítóként szolgál az elérhető légitársaságok által üzemeltetett repülőjáratok között. Az összehasonlítást a légitársaságok rendszerében elérhető adatok alapján hajtja végre. Az AZair nem vállal felelősséget a pontatlan vagy nem teljes információk megjelenítéséért. Esetleges panasszal a webes átirányítás után, közvetlenül a légitársaság weboldalán élhet, amelyre a felhasználó kényelméért az AZair hivatkozik.

Bővebben